Home Producten En Technieken Grondvernageling

Grondvernageling


Grondvernageling wordt veelal gebruikt om de grond op een efficiënte manier te wapenen. Ook Terre Armée maakt, indien nodig, gebruik van deze techniek. Onze technieken zijn geschikt voor verschillende toepassingen voor onder andere de wegenbouw, bruggen en viaducten en landschapsinrichting. De constructie wordt altijd afgestemd op de randvoorwaarden van uw project. Wij ontwikkelen voor uw vraagstuk altijd de beste oplossing.

Grondvernageling voor gewapende grondtoepassingen
Bij projecten worden gewapende grondtoepassingen vaak gebruikt met een minimale breedte om plaats te bieden voor grondwapening. In een voortdurende zoektocht naar vernieuwing heeft Terre Armée de TerraLink™-technologie ontwikkeld en op de markt gebracht. Hiermee kunnen nieuwe Terre Armée®-wanden worden gebouwd die verbonden zijn met bestaande keerwanden of gestabiliseerde hellingen, door middel van verankering of grondvernageling. De Terre Armée®- en TerraLink™-technologieën kunnen worden gecombineerd om een doorlopende bekleding en goede constructie te verkrijgen.
 
Vraag een brochure aan
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Terre Armée? Via de website vraagt u eenvoudig een brochure aan. Als u het contactformulier invult en aangeeft dat u een brochure wenst te ontvangen, reageren wij zo spoedig mogelijk op uw aanvraag. Als u liever direct met onze experts wilt spreken, belt u naar 0031 – (0)88-66 06 303. Heeft u specifieke vragen over grondvernageling? Ook dan belt u naar eerdergenoemd telefoonnummer. 
 

Brochure TerraLink®

Click on the document to order a copy.

Need to find a provider for a particular service in your country? No problem!
Our Terre Armee in the world page will help you to find the appropriate Terre Armée office for your project.