Home Toepassingen Industrie, Mijnbouw & Energie

Industrie, Mijnbouw & Energie


Gewapende grondwanden worden in de industrie, mijnbouw of energiesector vaak toegepast als bijvoorbeeld toerit, stortbordes of barrière.

Door de uitstekende aanpasbaarheid van de Terre Armée®- en TechSpan®-technieken zijn deze ideaal om aan de hoge eisen voor industriële toepassingen te voldoen, dankzij hun weerstand tegen hoge belastingen, trillingen, temperatuurschommelingen en elektrische schokken.


Veiligheid is een van de topprioriteiten in deze sectoren en deze kan worden gewaarborgd door de bouw van Terre Armée®-constructies die bestand zijn tegen zware thermische en fysieke omstandigheden. Omstandigheden zoals onvoorziene branden in opslagsilo's die verschillende dagen duren of extreme verschillen in temperatuur, van -160°C voor vloeibaar aardgas tot 1100°C voor vlamtemperaturen.

Terre Armée®-keerwanden en TechSpan®-bogen worden in de mijnbouw gebruikt voor de opslag van materiaal en het ondersteunen van voertuigen en machines, alsmede voor andere toepassingen met betrekking tot het transport, de bewerking en exploitatie van de gedolven grondstof.


Terre Armée®-barrières kunnen worden toegepast als secundaire insluitingswanden voor bijvoorbeeld olie en vloeistoffen in opslagtanks.
Zeebrugge - België
 
 
Lomoas Bayas - Chili
 
 
Western Australia
 
 
Zaandam - Nederland
 
 
Need to find a provider for a particular service in your country? No problem!
Our Terre Armee in the world page will help you to find the appropriate Terre Armée office for your project.